Klanttevredenheid
9
Cuata

Wil je Cuata boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cuata voor een evenement.

Biografie Cuata

Cuata is een smaakvolle en pittige ‘notenmelange’ van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen.

Cuata boeken

Een tikkeltje rumba gitana, een toefje Cubaanse son, een snuifje  zigeunerswing. Cuata speelt ook wereldmuziek, filmthema’s, popnummers, balkan beat en folk gewoon door elkaar heen, precies zoals het uitkomt of zoals de sfeer is bij u thuis of bij u op de zaak. U hoort ze vooral in het Spaans en Engels zingen.

Cuata maakt vrolijk, zweept op en is melancholiek. Ze voelen waar u en uw gasten behoefte aan hebben. Zo blijft de band hoorbaar op de achtergrond bij seminars, recepties of diners. Als het wat heftiger mag maakt de band een feest van uw bruiloft of personeelsbijeenkomst!

Boekingen Cuata

Cuata kan op elke gelegenheid akoestisch spelen en rondlopen. Maar natuurlijk kan het voor u ook versterkt optreden! Zij zijn meesters in het oppakken en doorgeven van de juiste sfeer. Nooit klinkt iets hetzelfde bij deze band omdat er ook geen klant dezelfde is. Eigenlijk bepaalt u mede de muziek van de band.

Cuata boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cuata boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Cuata boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cuata
Cuata
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095