Klanttevredenheid
9
Cry

Wil je Cry boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Cry voor een evenement.

Biografie Cry

Van stages (letterlijk) afbreken in een badjas op WOO HAH! tot samen met o.a. Donnie op tour door het hele land – Cry doet het allemaal. De Rotterdammer weet met zijn natuurlijke charisma en energie elk soort publiek met zich mee te krijgen met zijn energieke shows, die ondersteund worden door live synthesizers. Of het nou in een zaal voor 250 man is of een festivalpodium voor 5000 man.

Cry boeken

Hij heeft afgelopen jaar aardig maar zeker zijn naam gevestigd dankzij zijn ‘Domste van de Landt’ project en tunes als ‘DababyTypeBeat’ en ‘Gordel Om’ – die later ook door de Popunie genomineerd is als Song van het Jaar. Hierdoor kwam de nieuwkomer goed in het licht en dit leverden hem niet alleen meer dan 8 miljoen streams op, maar ook een distributiedeal met Avalon. Hierna volgde meteen zijn eerste single en hilarische parodie onder het label genaamd ‘Bizzey’.

Boekingen van Cry

Zijn muziek is een sterke uiting van zichzelf en zijn eigen karakter komt hierin goed naar voren; enthousiast en alles behalve bescheiden. Kortom, de jonge Rotterdammer heeft in een korte tijd al duidelijk gemaakt dat hij hier is om te blijven en dat zijn vooruitzicht nog belovender is.

Cry boeken doe je bij Viking Entertainment!

Cry boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Cry

Cry boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Cry
Cry
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095