Klanttevredenheid
9
Crazy Little Things

Wil je Crazy Little Things boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Crazy Little Things voor een evenement.

Biografie Crazy Little Things

Queen is na de oprichting van de band, 48 jaar geleden, groter dan ooit te voren! Zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis.

Crazy Little Things boeken

Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de grootste rockband allertijden.
Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook andere songs uit het repertoire van Queen worden niet vergeten.

De zeven leden van de band zijn enorme Queen-fan’s en dat is te horen ook. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden.

Boekingen van Crazy Little Things

“You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Zevenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds populair, voor zowel jong als oud!

Crazy Little Things boeken doe je bij Viking Entertainment!

Crazy Little Things  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Crazy Little Things boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Crazy Little Things
Crazy Little Things
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095