Klanttevredenheid
9
Chimp

Wil je Chimp boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Chimp voor een evenement.

Biografie Chimp

CHIMP is het altergo van Chris Breuer (ook bekend als DJ Kriss-One). CHIMP schudt alle funzige hits van toen, nu en morgen allemaal uit zijn mouw.
Met zijn unieke vliegensvlugge skills zorgt hij voor een wervelwind binnen Nederlandse clubs, area's op festivals en andere smerige dansfeestjes. 


CHIMP VOOR JE FEEST, FESTIVAL OF CLUB EVENT?
 

Met 4 decks tegelijkertijd en met een bak aan ervaring schopte CHIMP het in 2018 tot een residency bij Rewind Amsterdam, Smerrig en Daisy én de leukste spots op grote festivals als We Are Electric, Paaspop, Wish Outdoor, 7th Sunday, Daydream, Matrixx at The Park, Sneekweek, Verknipt, Happy Feelings en Daisy. Met een glimlach in de vorm van een banaan, meer trucs dan illusionist Hans Klok en een onverstoorbare passie voor het draaien is hij voor elk feest, festival en club event een absolute must have! 

Chimp boeken doe je bij Viking Entertainment!

Chimp boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Chimp
Chimp

Chimp boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Chimp
Chimp
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095