Klanttevredenheid
9
Chelsea Foreman

Wil je Chelsea Foreman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Chelsea Foreman voor een evenement.

Biografie Chelsea Foreman

Bent u op zoek naar geschikte live muziek op maat voor tijdens uw borrel, bruiloft of andere feestelijke aangelegenheid? Dan zou Chelsea Foreman zomaar eens de oplossing kunnen zijn.

Chelsea Foreman boeken

Als Nederlandse jazz zangeres met Engelse roots studeerde ze aan het conservatorium van de Fontys Hogeschool voor de kunsten te Tilburg,  waar ze haar Bachelor en Master diploma heeft behaald. Chelsea heeft een specifieke muziekstijl ontwikkeld die als eigen, puur, warm en overtuigend kan worden omschreven. Haar persoonlijkheid en haar stem zijn haar handelskenmerken. Na het verkennen van verschillende muziekstijlen, ontdekte ze haar eigen ware stemgeluid, geïnspireerd door grote artiesten als Frank Sinatra, Norah Jones, Lianne La Havas en Gregory Porter.

Boekingen van Chelsea Foreman

Jazz is haar eerste en ware liefde, maar ze combineert het ook graag met soul, blues en popmuziek. Op die manier kan ze elk nummer naar haar hand zetten en levert ze maatwerk voor iedere gelegenheid.

Chelsea Foreman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Chelsea Foreman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Chelsea Foreman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Chelsea Foreman
Chelsea Foreman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095