Klanttevredenheid
9
Carwash boeken

Wil je Carwash boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Carwash voor een evenement.

Biografie Carwash

Een echt feesttrio met toetsenist, mooie zangeres en een wel heel enthousiaste zanger! Dat wordt gegarandeerd een volle dansvloer, vanaf minuut één. Het trio heeft een gigantisch breed repertoire, dus grote kans dat zij de verzoekjes van jullie en de gasten standaard al op het menu hebben staan.

De allerbelangrijkste taak van deze band is het verzorgen van een onvergetelijk feest. Omdat ze naast de toetsen ook backing tracks gebruiken, zetten ze zonder problemen een geluid neer alsof er een volledige coverband op het podium staat te spelen. Eigenlijk krijgen wij alleen maar positieve reacties terug van de mensen die je voor zijn gegaan bij het boeken van Carwash. Heb je interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Carwash boeken doe je bij Viking Entertainment!

Carwash boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Carwash boeken

Carwash boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Carwash boeken
Carwash boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095