Klanttevredenheid
9
Caro Emerald boeken

Wil je Caro Emerald boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Caro Emerald voor een evenement.

Biografie Caro Emerald

Caro Emerald, Caroline van der Leeuw, geboren in Amsterdam studeerde tot 2005 succesvol jazz en zang aan het conservatorium. Ze is één van de 6 zangeressen van de close harmony groep 'Les Elles' uit Amsterdam. Ze verzorgt regelmatig de achtergrondzang voor het kinderen voor kinderen songfestival en geeft zangles aan de zangschool van Babette Labeij (vocal coach bij Popstars, Idols en X-factor).

De single Back it up, werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Maar een echte megahit scoorde Caro Emerald met haar single 'A night like this'. Het nummer afkomstig van haar album 'Deleted scenes from the cutting room floor', werd gekozen voor een nieuwe reclamecampagne van Martini. Zowel het album als de single bereikten allebei de nummer 1 positie in de lijsten.

Caro Emerald boeken doe je bij Viking Entertainment!

Caro Emerald boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Caro Emerald boeken

Caro Emerald boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Caro Emerald boeken
Caro Emerald boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095