Klanttevredenheid
9
Californicated Boeken

Wil je Californicated (Red Hot Chili Peppers) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Californicated (Red Hot Chili Peppers) voor een evenement.

Biografie Californicated (Red Hot Chili Peppers)

De band Californicated is opgericht in 2020 en verovert sindsdien Nederland en België. Met hun energieke en indrukwekkende podiumact is het de ideale festivalact maar ook eigen shows trekken volle zalen. Elk publiek wordt meegenomen in een waanzinnige rockshow. De band doet in 2023 mee aan The Tribute : Battle Of The Bands op SBS6 en laat hier definitief zien dat ze thuis te horen op de grote podia!

Wat kun je van ze verwachten?
De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!
Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster of Gretsch White Falcon zoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen!

Californicated (Red Hot Chili Peppers) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Californicated boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Californicated Boeken
Californicated Boeken
Californicated Boeken
Californicated Boeken
Californicated Boeken
Californicated Boeken
Californicated Boeken
Californicated Boeken

Californicated Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Californicated Boeken
Californicated Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095