Klanttevredenheid
9
Bruceband boeken

Wil je Bruceband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bruceband voor een evenement.

Biografie Bruceband

The Bruceband is in 2003 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de beste Bruce Springsteen-Tributebands met een indrukwekkende staat van dienst en met optredens in binnen- en buitenland. Bij The Bruceband kun je dezelfde sfeer verwachten als bij een Bruce Springsteen en de E-streetband-show. Een spetterend concert met muziek van Bruce en veel interactie tussen de band en het publiek.
 

The Bruceband heeft in 2005 een eerste CD gemaakt, Greetings from Moskou, met een knipoog naar het debuut-album van Bruce zelf. In 2008 heeft de band een huzarenstukje geleverd door Bruce’s akoestische meesterwerk Nebraska geheel met gedurfde band-arrangementen op te nemen. Voor liefhebbers een absolute must. De CD is te koop bij optredens of via de website van de band. Inmiddels wordt aan een derde CD gewerkt, die in de loop van 2010 zal worden uitgebracht.

De Boss van de lage landen heet Robert Philippi. Robert heeft wat van de voice, wat van de looks en ook wat van de uitstraling van Bruce en uiteraard de worn-out telecaster en mondharmonica bij de hand. En dat maakt een optreden van The Bruceband een feest van herkenning. De band is inmiddels erg goed op elkaar ingespeeld geraakt en door de jaren een echte vriendengroep geworden. Het plezier is duidelijk te zien en dat slaat altijd over op het publiek.

De bandleden zijn zeer gedreven en ervaren muzikanten. De ritmesectie van de band bestaat uit drummer Michael van Werven en bassist Richard Oude Vrielink. Samen zetten zij de basis neer voor het stevige rockrepertoire van de band. Gitarist is Chris Lelieveld, hij neemt de meeste gitaarsolo’s voor zijn rekening. Voor de ruige orgelpartijen en de subtiele piano en accordeon partijen is zijn Ruud van der Schaaf en Frederik Hamster verantwoordelijk. Saxofonist Dr.K speelt naast sax ook akoestische gitaar, mandoline, en percussie.

 

De band speelt uitsluitend songs uit het repertoire van Bruce en beheerst inmiddels dik 6 uur van het enorme repertoire. En er komen steeds meer songs bij. Van de eerste CD tot en met de laatste. Bij elk optreden komen in ieder geval de bekende hits aan bod. Verder speelt de band ook een groot aantal minder bekende nummers, maar dat geeft ieder optreden weer een eigen sfeer. Een optreden is nooit hetzelfde. Door het enorme repertoire wat de band beheerst, doet de band net zoals Bruce inmiddels ook verzoekjes, als het maar liedjes van Bruce zijn. Neem pen en papier mee! Sinds medio 2009 doet de band ook op aanvraag volledig akoestische optredens. Sinds 2008 heeft The Bruceband haar eigen fanclub met een schitterende website. De band is ook trots op haar schare fans, die bij ieder optreden weer aanwezig zijn.

Bruceband boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bruceband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bruceband boeken
Bruceband boeken
Bruceband boeken

Bruceband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bruceband boeken
Bruceband boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095