Klanttevredenheid
9
Buurman & Buurman Show

Wil je Buurman & Buurman Show boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Buurman & Buurman Show voor een evenement.

Biografie Buurman & Buurman Show

Cum laude afgestudeerd in feest maken zijn ze, Ron Buurman en Bernard Boumans. Met hun Buurman & Buurman Show breken ze iedere (feest)tent af en zetten ze elke zaal op z'n kop! Zo trekken ze door het land met de beste muziek in de breedste zin van het woord, Co2-gun, confetti, toeters, sirenes en de spectaculaire Big Berta. Wat dat is...? Dat moet je komen checken tijdens een Buurman & Buurman Show!

De Buurman & Buurman Show is meer dan alleen een DJ-duo. De show is uniek, omdat je als publiek van het ene avontuur in het andere valt. Het ene moment ga je los op een dancerammer met het volledige arsenaal aan special FX om je oren en het volgende moment ga je in polonaise met Buurman & Buurman over het podium. Of misschien win je wel de IJsprijs of ga je er vandoor met leuke goodies in het Klokkenspel!

Je leest het al: de Buurman & Buurman Show is onmogelijk in woorden te omschrijven; dat moet je gewoon meemaken! Een DJ-show van hoge kwaliteit met heel veel entertainment en feest.

Buurman & Buurman Show boeken doe je bij Viking Entertainment!

Buurman & Buurman Show boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Buurman & Buurman Show

Buurman & Buurman Show boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Buurman & Buurman Show
Buurman & Buurman Show
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095