Klanttevredenheid
9
Brennan Heart boeken

Wil je Brennan Heart boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Brennan Heart voor een evenement.

Biografie Brennan Heart

Brennan Heart (1983) is de artiestennaam van Fabian Bohn, een Nederlandse diskjockey en producer.

Bohn begon met hardstyle te maken in 2002 als lid van het duo Brennan & Heart, met DJ Thera, totdat ze uit elkaar gingen in 2005. In Mei 2006 richtte hij zijn eigen sublabel op, M!D!FY (lees Midify) samen met Dov Elkabas bij het label Scantraxx.
 

Heart speelde op evenementen over de hele wereld, zoals Hardbass, het Metropolis Festival en het Defqon.1 Festival. In 2009 bracht hij zijn eerste album uit, Musical
 

Brennan Heart behoort tot de eredivisie van het hardstyle-genre en werd in 2011 gekozen bij de 100 populairste DJ’s in de jaarlijkse DJ Mag Top 100 verkiezing. Met tracks als ‘Lose My Mind’ en ‘Running Late’ heeft hij de standaard gezet voor melodieuze en vocale tracks in het genre, die ook duidelijk als zijn trademark kunnen worden beschouwd. Brennan Heartj heeft meerdere keren op de main-stages gestaan van evenementen als Qlimax, Decibel, Defqon.1 en Mysteryland. De afgelopen periode is de globaliteit sterk toegenomen met shows in Zuid-Korea, Australie, Zuid-Amerika, Mexico en USA. In het laatste land stond hij in juni op Electric Daisy Carnival in Las Vegas, waarbij ook de brug wordt gelegd naar een meer mainstream EDM publiek.

Brennan Heart boeken doe je bij Viking Entertainment!

Brennan Heart boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Brennan Heart boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Brennan Heart boeken
Brennan Heart boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095