Klanttevredenheid
9
BreakSquad

Wil je BreakSquad boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van BreakSquad voor een evenement.

Biografie BreakSquad

BreakSquad is een Breakdance groep die op wereld niveau wedstrijden, shows en workshops doet. We trainen 5 tot 6 dagen (5 tot 8 uur per dag) in de week om alleen maar beter en beter te worden. We zijn met 20 personen, verdeeld in 2 generaties, BreakSquad & young BreakSquad. De crew is officieel opgericht en samengesteld in 2013. BreakSquad is de afgelopen jaren enorm gegroeid door alles wat ze hebben gedaan, zoals battles in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Finland, Noorwegen, Slowakijke, Frankrijk, Zuid-Korea en Portugal. 

Wat betreft shows en demonsstaties die hebben we gedaan van klein tot groot en van straat tot in het theater. Een paar voorbeelden zijn: Ahoy, Bruiloften, verschillende theaters door het land, bedrijfs events van klein tot groot en noem het maar op.
 

BreakSquad boeken doe je bij Viking Entertainment!

BreakSquad boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
BreakSquad
BreakSquad

BreakSquad boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
BreakSquad
BreakSquad
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095