Klanttevredenheid
9
Bounce Boeken

Wil je Bounce (Bon Jovi) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bounce (Bon Jovi) voor een evenement.

Biografie Bounce (Bon Jovi)

Wat in 2001 bescheiden begon, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot misschien wel de beste Bon Jovi Tribute van Duitsland. Met circa dertig grote shows per jaar is Bounce dé meest geboekte Bon Jovi Tribute van Duitsland. Een concert van Bounce is een muzikale reis door de tijd, waarbij 25 jaar Bon Jovi voorbij komt. Van het eerste album Bon Jovi tot het meest recente album The Circle. Niet zelden duren de shows dan ook ruim 3 uur!
 

Bon Jovi Tribute Band


Bounce brengt de echte Bon Jovi -sound en sfeer. De bandleden zijn zonder uitzondering zeer ervaren muzikanten, waarbij zanger Oliver als boegbeeld van de band fungeert. Oliver klinkt als Jon Bon Jovi, en hoewel hij niet directe gelijkenis met de beroemde zanger vertoont, benadert hij zijn charisma en performance zeker. Bounce stelt alles in het werk om zo dicht mogelijk bij de liveshows van Bon Jovi te komen, en met succes. Niet alleen wordt uiterste zorg besteedt aan licht en geluid, de band speelt ook op dezelfde instrumenten als Bon Jovi.
 

Bounce band Boeken


Zowel technisch als muzikaal streeft de band het hoogst haalbare na; het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Inmiddels heeft Bounce een trouwe schare fans opgebouwd die regelmatig honderden kilometers reizen om de concerten bij te kunnen wonen. Bounce tourt door heel Duitsland en doet daarbij bekende clubs, festivals en stadsfeesten aan. Hoog tijd dat Nederland de band in de armen sluit!
 

Bounce (Bon Jovi) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bounce Bon Jovi Tribute boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bounce Boeken?

EUR Prijs v.a. € 5250,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bounce Boeken
Bounce Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095