Klanttevredenheid
9
The Policed Boeken

Wil je The Policed boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Policed voor een evenement.

Biografie The Policed

The Policed is een tributeband van één van de grootste jaren 80 bands, The Police met zanger Sting in de voorhoede. Iedereen zong destijds de nummers luidkeels mee en vandaag de dag staan hits van the Police nog steeds hoog in de diverse classic hitparades.
Tributeband The Policed brengt de muziek, dynamiek en energie van de legendarische band The Police terug op het podium. De beste Police Tribute van Nederland!
Met deze sterke stemgelijkenis, een indrukwekkende podium opstelling en die typisch kenmerkende instrumenten en sound van The Police brengt deze fantastische act vol enthousiasme alle hits van deze legendarische band weer tot leven. Voor iedereen die begin jaren tachtig tiener was… en hun kinderen.
 

The Policed Boeken

 

Begin jaren tachtig was The Police de populairste band ter wereld. Met een totaal vernieuwende visie op pop en punk, melodie en ritme wisten Sting, Andy Summers en Stewart Copeland binnen korte tijd de wereld te veroveren. Iedereen die begin jaren tachtig een tiener was herinnert zich nog de impact van hun eerste platen Outlandos d'Amour, Regatta de Blanc en die eerste verrassend klinkende singles; Roxanne, Message in a Bottle, Can't Stand Losing You, So Lonely en zo voort...
 

The Policed Tribute band Boeken

 
Het is inmiddels tien jaar geleden dat de echte The Police hun reunion tour afsloot. Tributeband ‘The Policed’ brengt met drie getalenteerde muzikanten, Anton Arema (zang/bas) Barth de Klerk (gitaar/zang) en Kees de Jong (drums/percussie) die energie, muzikaliteit en dynamiek terug op het podium. Opmerkend detail: zanger/bassist Eddie Lemon speelde ooit in Paradiso samen met Sting ‘Messsage in a Bottle’, You can do my job now’, was het commentaar van Sting.

Met een indrukwekkende podium opstelling en die typisch kenmerkende instrumenten en sound van The Police brengt deze fantastische act alle hits van deze legendarische band vol enthousiasme weer tot leven. Voor iedereen die begin jaren tachtig tiener was..… en hun kinderen.

The Policed boeken doe je bij Viking Entertainment!

The Policed boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

The Policed Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
The Policed Boeken
The Policed Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095