Klanttevredenheid
9

Boekingskantoor artiesten

Divas Of Dance    Waylon3    Marcoborsato

Viking Entertainment is een boekingskantoor voor artiesten. Bands, duo's, trio's, solisten, dj's en shows kunt u bij ons boeken. We krijgen elke dag aanvragen binnen voor muzikale omlijstingen van een avond. We zijn met name boekingskantoor voor bands en dj's.
 

Boekingskantoor Dj

Ook nationaal bekende dj's hebben we in eigen bestand. Maar we hebben als boekingskantoor van verschillende artiesten ook te maken met de grote namen uit de branche. Denk aan namen als Tiesto, Vato Gonzalez en Billy the Klit, dan zijn we een boekingskantoor voor dj's. Maar aan de andere kant zijn we ook gewoon een boekingskantoor voor bands en elke andere vorm van artiesten. Het komt er op neer dat we met elk segment uit de muziekwereld te maken hebben. Radio, tv en natuurlijk live optredens, kunnen geregeld worden via Viking Entertainment. Als boekingskantoor voor artiesten maak je veel mee binnen het wereldje van entertainment. Niet alleen het boeken van artiesten is wat wij doen.
 

Boekingskantoor Bands

Bij Viking Entertainment is het ook mogelijk om bands bij ons te boeken. Ons aanbod is erg divers zoals Broadway, Golden Earring, Kensington en The Dirty Daddies. Binnen ons bestand vindt u veel grote coverbands terug uit de Nederlandse muziekwereld. Ook zijn er bands exclusief bij Viking Entertainment te boeken. 
 

Boekingskantoor Evenementen

We houden ons ook bezig met concepten en evenementen. Een perfect voorbeeld zijn 'De Oktoberfesten' dit jaar gehouden in verschillende grote steden. Het feest, oorspronkelijk uit Duitsland, is fantastisch nagebootst hier in eigen land. In samenwerking met 'Heineken' zijn wij als boekingskantoor dit evenement begonnen. Geslaagde weekenden waarin de pullen over de bar vlogen, schlägers klonken en de braadworsten het echte Oktoberfest gevoel gaven. Dus we zijn niet alleen een boekingskantoor voor bands, een dj, kortom artiesten. Viking Entertainment biedt mogelijkheden op vrijwel elk gebied van entertainment.

  Mmooz Z Foto Bedrijfsfeest Sept 2010 Mailformaat  Eefje1  _MG_1639 (Small)

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095