Klanttevredenheid
9
Bloody Buccaneers Boeken

Wil je Bloody Buccaneers: Golden Earring boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bloody Buccaneers: Golden Earring voor een evenement.

Biografie Bloody Buccaneers: Golden Earring

De Bloody Buccaneers (Golden Earring tribute) is een tributeband van Neerlands bekendste Rockband aller tijden. Zij spelen niet alleen in Nederland maar worden ook regelmatig in buitenland gevraagd.

Tributeband Boeken

Ze speelden al eerder in België en Duitsland. Naast de bekende en herkenbare nummers speelt de band ook regelmatig nummers van vergeten albums van de Earrings. Overwegend is het meeschreeuwen met alle hit klassiekers zoals “When the lady Smiles” en “Twilight zone”.

In 2013 werden de mannen van Bloody Buccaneers gevraagd om een speciale versie van ‘Radar Love’ te spelen. Hiervoor werd de band uitgebreid met een heel Harmonie orkest en kreeg de hand flink op elkaar voor deze versie.
Het publiek is ook gek op de Buccaneers. Ze hebben een hele grote fanbase en op social media zijn de mannen populair. Videoclips zijn de Buccaneers zijn veel bekeken met minimaal 35000 views.

Bloody Buccaneers (Golden Earring tribute) boeken

Pinkpop baas Jan Smeets deed de band zelfs aanprijzen op 3FM en nodigde de band uit op het jubileumfeestje om op te komen treden.

Bloody Buccaneers: Golden Earring boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bloody Buccaneers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bloody Buccaneers Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bloody Buccaneers Boeken
Bloody Buccaneers Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095