Klanttevredenheid
9
Blizzert boeken

Wil je Blizzert boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Blizzert voor een evenement.

Biografie Blizzert

Blizzert boeken is een garantie voor succes. Blizzert heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Een stijlvolle, jonge en frisse band is naar een hoger level getild. Een nieuw concept wat tot in de puntjes is uitgewerkt. De band zorgt voor een nieuwe beleving bij uw evenement. Blizzert is nu te omschrijven als interactief, energiek en natuurlijk heel veel enthousiasme. Op maat gemaakt muzikale hoogstandjes.

Het concept van Blizzert is het beste te omschrijven als een app-experience. Het ‘lot’ van de avond ligt in jouw handen. Door middel van een app kan er een verzoek nummer worden ingediend. Dit kan alles zijn: wil je karaoke lied? Geen probleem, stap mee op het podium en zing het nummer mee. Wil je een huwelijksaanzoek doen, een foto sturen naar de band of een muziekgenre aanvragen? Allemaal opties die mogelijk zijn. Via de speciale Blizzert App kun je jouw verzoek indienen en zo een onvergetelijke avond beleven.

Door dit alles is Blizzert breed inzetbaar. Van dans tot disco van medleys tot ‘Hollands’ u roept zij spelen. Wanneer u Blizzert boekt haalf een goede naam in huis die beschikt over een jarenlange ervaring in de muziek. Het decor is ook helemaal aangepast op het concept. Alles is heel stijlvol afgewerkt. Wat op de persfoto staat, wordt meegebracht. Een stijlvolle afgewerkt meubel met daarin ledschermen. Bekijk hier de persfoto van Blizzert. Wanneer je Blizzert boekt ontvang je een 5 koppige band. Dit is eventueel uit te breiden met een blazerssectie. Dit geeft net een beetje meer cache aan de avond. Bekijk hier de video's van Blizzert.

Blizzert boeken – Historie
Boek je Blizzert voor je evenement, denk je misschien wat een aparte naam. Voorheen was de bandnaam Extrema. Wanneer je Blizzert boekt ontvang je een muzikaal hechte vriendengroep en die dit ook elke weten uit te stralen. De zangeres heeft een klassieke opleiding gevolgd. “Optreden met Blizzert is ontzettend gaaf en een hele mooie uitdaging”, aldus Katja. De toetsenist is de drijvende kracht achter de band.
 

Blizzert boeken bij Viking Entertainment

Blizzert is te boeken bij Viking Entertainment. Wilt u meer informatie hebben over de band, beschikbaarheid en/of prijs. Schroom niet om contact met ons op te nemen. We kunnen je in met alle mogelijke vragen helpen.

Blizzert boeken doe je bij Viking Entertainment!

Blizzert boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Blizzert boeken
Blizzert boeken

Blizzert boeken?

EUR Prijs v.a. € 2595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Blizzert boeken
Blizzert boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095