Klanttevredenheid
9
BIGGI

Wil je BIGGI boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van BIGGI voor een evenement.

Biografie BIGGI

BIGGI, een van de grootste urban DJs in Nederland, is een niet te missen artiest met bijna evenveel boekingen als dagen in een jaar. Van Amsterdam tot Ibiza en van Miami tot Paramaribo - BIGGI heeft ze allemaal in zijn paspoort staan. Hij heeft opgetreden op festivals zoals Mysteryland, Latin Village, TikTak Festival, Vunzige Deuntjes, Kingsland, Dance Valley, Crazy Sexy Cool, Boothstock, I Love Urban, en nog veel meer.

BIGGI groeide op in Breda, waar hij al snel de aandacht trok van onder anderen Hardwell, R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano en D-Rashid. Hij is al jarenlang onmisbaar achter de draaitafels en wordt beschouwd als de meest geboekte DJ in Nederland. Naast de genoemde festivals was BIGGI ook elk jaar aanwezig op populaire vakantiebestemmingen en heeft hij vaste optredens bij Club NL (Mallorca), Club Heaven (Albufeira), Totally Summer, Cabana Beach Club (Curaçao) en Sensation (Chersonissos).

BIGGI boeken doe je bij Viking Entertainment!

BIGGI boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
BIGGI
BIGGI
BIGGI

BIGGI boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
BIGGI
BIGGI
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095