Klanttevredenheid
9
Bibaboerderij

Wil je Bibaboerderij boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bibaboerderij voor een evenement.

Biografie Bibaboerderij

Bart en Bibi van de BiBaboerderij kent inmiddels toch wel iedereen. Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland. Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt, zijn uitspraken die er niet om liegen.
 

Bibaboerderij boeken 

Door de BiBaboerderij worden de kinderen spelenderwijs ook weer dichter bij de natuur gebracht. De BiBaboerderij is de gezelligste boerderij van de hele wereld en elke dag gebeurt er wel iets grappigs en leerzaams.

Bibi de boerin zorgt voor iedereen op de BiBaboerderij en Bart is een beetje een onhandige boer. Verder leven er op de BiBaboerderij de Vivavogelverschrikker, de Didadiertjes, de Gigagroentes en de Fifafruitjes. Ze beleven samen de spannendste en leukste avonturen. De DiDadiertjes zoals Pipapony, Kikakip, Hihahaan en Kiekeboekoe kom je altijd tegen op de BiBaboerderij. Hoe leuk is het dat je zelfs Vivavogelverschrikker kunt tegenkomen.
 

Bibaboerderij op jouw feestje 

De Bibaboerderij is een kinderprogramma voor pre-school kids (2-6 jaar), dat iedere dag te zien is op RTL Telekids. De thema’s zijn gebaseerd op educatie, verantwoord leven, gezond eten, respect voor het milieu en voor elkaar waarbij muziek een grote rol speelt. BiBaboerderij is te boeken voor een optreden, een Meet & Greet of een combinatie van beide. Zelfs een hele BiBaboerderij familiedag behoort tot de mogelijkheden.

Bibaboerderij boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bibaboerderij Roadshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bibaboerderij
Bibaboerderij
Bibaboerderij
Bibaboerderij
Bibaboerderij
Bibaboerderij

Bibaboerderij boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bibaboerderij
Bibaboerderij
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095