Klanttevredenheid
9
Berry Blue Eyes

Wil je Berry Blue Eyes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Berry Blue Eyes voor een evenement.

Biografie Berry Blue Eyes

Met ruim 26 jaar ervaring onder de arm, weet Berry met zijn pianoshow inmiddels heel goed hoe hij een feest moet bouwen! Maar ook wanneer het meer ingetogen moet is dat geen enkel probleem.De meest ideale situatie is in het midden van een druk terras, strandpaviljoen, tent of zaal, waarbij de gasten direct in contact staan met deze muzikant. Zo bouwt Berry de avond gestaag op tot een daverend hoogtepunt waarvan uw gasten zullen smullen, en om meer zullen vragen! Meezingen is het doel, inhaken mag natuurlijk ook! Het heet niet voor niets de SingAlong PianoShow!!

Berry Blue Eyes boeken 

Maar ook op de achtergrond voelt Berry Blue Eyes zich prima thuis. Een rustig LIVE gespeeld muziekje tijdens het ontvangen van uw gasten, lunch of diner behoort zeker tot de mogelijkheden. Van heerlijke rustige geïmproviseerde lounge (smoothjazz) tot de bekendere easy-listening...

Boekingen Berry Blue Eyes

Om de verzoekjes van gasten te ontvangen heeft Berry Blue Eyes een uniek en simpel systeem ontwikkeld waarbij uw gasten hun smartphone kunnen gebruiken. Hiervoor hoeven ze niets te installeren, en is er ook geen internet verbinding nodig. Hierover vertelt hij u graag meer per telefoon.
 

Berry Blue Eyes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Berry Blue Eyes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze entertainer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Berry Blue Eyes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Berry Blue Eyes
Berry Blue Eyes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095