Klanttevredenheid
9
Ben Littlewood

Wil je Ben Littlewood boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ben Littlewood voor een evenement.

Biografie Ben Littlewood

Ben Littlewood duo/trio:
2 top gitaristen, 3 sets van 45 minuten, inclusief geluid tot ca 150 personen.
Eventueel uit te breiden met pianist.


Ben is een doorgewinterde muzikant, met een achtergrond die teruggaat tot zijn vijfde levensjaar, toen hij al begon met piano spelen. Hoewel hij in zijn jongere jaren moeite had met het klassieke repertoire, verschoof zijn interesse als tiener naar Rock & Pop, waar hij liever naar luisterde.

Het nummer 'The Way it is' van Bruce Hornsby bracht echter een keerpunt teweeg, waardoor Ben Littlewood opnieuw de passie vond om te spelen en te componeren.
In de daaropvolgende jaren trad Ben op in talloze kleine kroegen en zalen, met verschillende formaties, wat een uitstekende training bleek te zijn voor zijn stem en muzikaal talent.

Zijn optredens in The Voice of Holland hebben een diepe indruk achtergelaten op miljoenen kijkers. Zijn vertolking van 'Time after Time' op akoestische gitaar, en zijn duet met Guy Barzily achter twee piano's, behoren tot de meest memorabele momenten in het programma.

Vaak speelt Ben in duo-formatie, waarbij hij wordt vergezeld door een uitstekende gitarist of pianist. Hij omringt zich ook graag met een groep getalenteerde muzikanten, waarbij ze originele arrangementen van bekende nummers ten gehore brengen. Verwacht geen typische feestband met opzwepende nummers, maar een artiest die bekend staat om zijn mooie, vaak ingetogen liedjes, die herkenbaar en plezierig zijn om naar te luisteren.

Ben Littlewood boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ben Littlewood boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze solist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ben Littlewood
Ben Littlewood
Ben Littlewood
Ben Littlewood
Ben Littlewood
Ben Littlewood
Ben Littlewood
Ben Littlewood

Ben Littlewood boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ben Littlewood
Ben Littlewood
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095