Klanttevredenheid
9
B’Elle Sounds Boeken

Wil je B’Elle Sounds boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van B’Elle Sounds voor een evenement.

Biografie B’Elle Sounds

B’Elle Sounds, Isabelle Hören, is geboren en getogen in Hasselt. Ze groeide op tot een gelukkig mens die met volle teugen van het leven geniet. Ze houdt van haar gezin samen met het gezinsleven, sport, films, vakantie, lekker eten en … veel van het lachen. Ze is een heel sociaal wezen met veel vrienden, die haar steunen bij het genieten van haar passie.

Als officemanager verwelkomt ze mensen aan de receptie van een mooi bedrijf en de weekends worden volledig besteed aan haar muziek. Haar passie voor clubby-deuntjes begon in de jaren '90 toen ze als ober in legendarische clubs werkte zoals Atmoz, Zillion en Versuz.

Deze passie voor, en een gezonde nieuwsgierigheid naar de draaitafels, resulteerde in een veel beoefende hobby in naast haar professionele leven. Vele uren werden doorgebracht met oefenen in haar privékelder totdat deze passie uitgroeide tot een wilde en gekke liefde voor muziek. Deze oefensessies werden uitgeprobeerd tijdens vriendenfeestjes en werden onthaald met enthousiasme. Van het een kwam het ander en zo werden de eerste optredens een feit!

B’Elle Sounds boeken doe je bij Viking Entertainment!

B’Elle Sounds boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over B’Elle Sounds Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
B’Elle Sounds Boeken
B’Elle Sounds Boeken
B’Elle Sounds Boeken
B’Elle Sounds Boeken

B’Elle Sounds Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
B’Elle Sounds Boeken
B’Elle Sounds Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095