Klanttevredenheid
9
Bek vol Zand boeken

Wil je Bek vol Zand boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bek vol Zand voor een evenement.

Biografie Bek vol Zand

Country blues in een notendop.

Met contrabas, bluesharp en banjo onder de arm reist dit aanstekelijke trio al jaren het land door, zwaar onder invloed van country, blues, swing, rock 'n roll.

Een opvallende naam op steeds meer festivals, maar tegelijkertijd krachtig in een kleinere setting. Bek vol Zand is ook een graag geziene gast op straattheaters en cultuurpodia. Akoestisch of versterkt, de muziek is de muziek en dat gevoel wil de band haar publiek meegeven. Mee op reis in de muziek en door de tijd, gekleed in stijl.

De karakters van de bandleden worden het beste omschreven als drie (vooral muzikaal) heel verschillende. Samen ontstond er in het oosten des Lands een eigentijdse maar ouderwets swingende en zingende stringband.

In het verleden heeft Bek vol Zand het podium gedeeld met o.a. The Legendary Shack Shakers, Henhouse Prowlers, Scott H. Biram, Heavy trash en de Bluegrass Boogiemen.

Bek vol Zand boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bek vol Zand boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bek vol Zand boeken
Bek vol Zand boeken

Bek vol Zand boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bek vol Zand boeken
Bek vol Zand boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095