Klanttevredenheid
9

Bek vol Zand boek je bij Viking

Ze lagen al sinds 2009 onder een inspirerende steen ergens in het pittoreske Twentsche land. Justin Zandbergen, Thomas van Voorst en Matthijs Oldenhuis. In de zomer van 2013 maakte het publiek voor het eerst kennis met Bek vol Zand. Van theaterzaal naar kraakpand, van internationaal bierferstival tot in je lokale kroeg, Bek vol Zand heeft zich ondertussen overal in het zweet gespeeld.
 

Zonder drums, maar met de stuwende kracht van snaren is Bek vol zand vooral finger­picking, raggende plectrums en staande bas. De soms wat melancholische (Southern/country) sound dikwijls afgewisseld met stampende en walsende bar­ballads, is geïnspireerd door onder andere ragtime, bluegrass, swing en americana. De zowel Nederlands­ alsook Engelstalige teksten worden voornamelijk door Justin geschreven.
 

Eind Januari 2014 sloten de mannen zich een weekend op in hun boerderij te 's Heerenbroek, om samen met Harrald de Ruiter op Banjo en Jan Kooiker van 'Smokingman Music' achter de knoppen, te beginnen aan de opnames van hun eerste E.P. "Eat Work an Pray". Momenteel zijn de heren al weer druk bezig met hun tweede E.P. die halverwege dit jaar uit zal komen.
 

Bek vol Zand is: Justin Zandbergen op zang en spaanse gitaar, Thomas van Voorst op de staande bas, Matthijs Oldenhuis op elektrische én western gitaar, en sinds de zomer van 2014 Joren Hans op Banjo!

Bek vol Zand boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095