Klanttevredenheid
9
Beethoven Legends boeken

Wil je Beethoven Legends boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Beethoven Legends voor een evenement.

Biografie Beethoven Legends

De muzikanten in deze kleinere Beethoven-setting hebben allemaal een schat aan ervaring, door de jaren heen opgebouwd in verschillende facetten van de muziekindustrie. Steven Baoh, Edwin Grovell en Marieke Baoh waren jarenlang de grondleggers en gezichten van de populaire band Beethoven. Zanger Roan Hamminga was een van de finalisten van X-Factor en heeft daarna ruimschoots zijn sporen verdiend met verschillende muzikale projecten en bands. Johnny Corsie speelde alle zalen plat bij het eveneens bekende Crazy Piano’s. Muzikale zwaargewichten dus, met een duidelijke visie op hoe een feest een feest wordt!
 

Met oprechte passie voor het vak, een feilloos gevoel voor de sfeer van het feest, een zeer veelzijdig repertoire en het flexibele en trendsettende karakter, is Beethoven Legends de ideale sfeermaker voor uw evenementen.
 

Hoewel de bezetting kleiner is en de show veel ingetogener, speelt Beethoven Legends vanuit dezelfde visie als Beethoven. Dat betekent dat goed niet goed genoeg is. Het moet inspirerend zijn, professioneel en spraakmakend. Ze wisselen de nieuwste hits af met de lekkerste classics.
 

Of het nu een private party of corporate event betreft, ingetogen of het dak eraf, wij weten hoe we een feest tot een succes moeten maken en drukken een duidelijk Beethoven Legends-stempel.
 

The Legends
Edwin Grovell: Percussionist/zanger
Marieke Baoh: Zangeres
Steven Baoh: Bassist/gitarist/zanger
Roan Hamminga: zanger
Johnny Corsie: Keys/Zanger

Publieke evenementen op aanvraag.

Beethoven Legends boeken doe je bij Viking Entertainment!

Beethoven Legends boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Beethoven Legends boeken

Beethoven Legends boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Beethoven Legends boeken
Beethoven Legends boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095