Klanttevredenheid
9
Beck & Bauer boeken

Wil je Beck & Bauer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Beck & Bauer voor een evenement.

Biografie Beck & Bauer

Freddy Beck en Frans Bauer, beter bekend als Beck & Bauer, zijn twee DJ’s die in de jaren 1993 tot 2004 affentittengeil waren in Duitsland. Met hun waanzinnige Zupertolle Discoparty domineerde ze feestvierend Duitsland. Waar je ook kwam, er was geen feest zonder Beck & Bauer!
 

Nu, enkele jaren later, zijn de twee vrienden in Nederland beland zodat het publiek kennis kan maken met de twee meest übergeile party DJ’s van onze oosterburen. Om zo ook in Nederland van elk feest een Zupertolle Discoparty te maken! Uit alles blijkt dat Beck & Bauer zijn blijven hangen in het verleden; uit hun kapsel, kleding, en show.
 

De platen die beide heren draaien stammen dan ook uit hun Duitse glorietijd. Dat betekent een onverwachte reis met zeer veel muzikale hits uit de jaren 1993 tot 2004, aangevuld met wat 70’s & 80’s classics, en af en toe een actuele hit tussendoor. Natuurlijk ontbreken de bekende foute Duitse hits niet, hoewel beide heren voornamelijk muziek uit hun glorietijd draaien en de nadruk leggen op een Zupertolle Discoparty dat de bezoekers niet snel zullen vergeten!
 

Beck & Bauer maken er samen met het publiek één onvergetelijke show van. Interactie staat bij Freddy en Frans dan ook voorop.
 

Juist door de verrassende show en de onverwachte muziekkeuze is de Zupertolle Discoparty geschikt voor jong en oud en van kroeg tot feesttent. Ook in de grotere discotheken en op kermissen is Beck & Bauer inmiddels een vaak gespot en zeer succesvol duo. Alles kan en mag op een avond waar de muziek en het publiek centraal staat. Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen, daar gaat het om bij Beck & Bauer.

Beck & Bauer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Beck & Bauer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Beck & Bauer boeken
Beck & Bauer boeken

Beck & Bauer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Beck & Bauer boeken
Beck & Bauer boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095