Klanttevredenheid
9
Beau Potman boeken

Wil je Beau Potman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Beau Potman voor een evenement.

Biografie Beau Potman

Stel jezelf eens voor hoe het is om op te groeien in een wereld vol magie en illusies. Het kenmerkt de jeugd van Beau Potman, met een vader die haar op vroege leeftijd al liet kennismaken met magic en entertainment.

Nu, vele jaren later, treedt ze in de voetsporen van haar vader. Beau Potman is pas 19 jaar oud, maar brengt nu al wervelende shows vol verbazing en verassing. Als één van de weinige vrouwelijke illusionisten van Europa tovert Beau op hoog tempo duiven tevoorschijn, wisselt ze van kleding of zelfs van plaats! Eén zekerheid: tijdens haar shows verdwijnen en verschijnen de gekste dingen!

De enorme kwaliteit die Beau Potman met haar optredens levert werd ook in medialand opgemerkt: Zo schitterde Beau al op landelijke televisie in het RTL4-programma Holland's Got Talent. Mede dankzij haar TV-debuut scoorde ze een glinke achterban op social media. Intussen gaat Beau op TikTok richting de één miljoen volgeers, heeft ze 117.000 volgers op Instagram en telt haar YouTube account meer dan 61.000 abonnees. Hierdoor heeft Beau een maandelijks bereik op social media van meer dan 10 miljoen views.

De combinatie van influencer en magic entertainer maakt Beau enorm interessant voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van een speciale magic act op een bedrijgsevenement tot een samenwerking op social media; het behoort allemaal tot de uitgebreide mogelijkheden van Beau Potman.

Welkom in de wereld van magie, waar niets is wat het lijkt...
Laat je verbazen door Beau Potman!

Beau Potman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Beau Potman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken

Beau Potman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Beau Potman boeken
Beau Potman boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095