Klanttevredenheid
9
Beatcrooks boeken

Wil je Beatcrooks boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Beatcrooks voor een evenement.

Biografie Beatcrooks

 

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow.

 

Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

 

Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti… Maar zij mogen binnenkort op verlof, tijdens dit verlof crashen ze ieder dik festival!

 

Genomineerd
Deze DJ act is genomineerd voor “best opkomende act 2016” en hebben als klap op de vuurpijl ook de felbegeerde vakjuryprijs van de Party Awards in ontvangst mogen nemen. Afgelopen jaren stonden ze op festivals zoals het TT festival Assen, DefQon1, Dauwpop, Hemelgames Festival, Après-ski met Mie en Hockeyloverz.

 

Met support van o.a. Stuk TV, Lange Frans, Bökkers, Dirtcaps en Kraantje Pappie, gaan deze gasten hard!

Naast eenpompende DJ act wordt de locatie voorzien van spectaculaire LED walls en dat is nog niet alles. Een unieke LED robot open de DJ act. Deze waanzinnige robot is een echte eye-catcher! Met zijn enorme gun spuit de robot CO2 gas en confetti het publiek in. Door zijn unieke verschijning, lasers en special effect verbaast hij het publiek telkens weer. Beide heren zijn geweldige MC's die veel interactie hebben met het publiek. je voelt de energie! 
 

 

Beatcrooks boeken doe je bij Viking Entertainment!

Beatcrooks boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Beatcrooks boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Beatcrooks boeken
Beatcrooks boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095