Klanttevredenheid
9
Bassanova boeken

Wil je Bassanova boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bassanova voor een evenement.

Biografie Bassanova

Het begon allemaal…
 

In Enschede… Waar in 2008 de Nederlandse dance DJ/producer Bassanova zijn eerste dance track produceerde. Geïnspireerd door zijn muzikale helden Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand and Avicii maakte hij het afgelopen jaar grote sprongen als het gaat om zijn productie en draaiskills.
 

Bassanova’s producties en remixes worden gesupport door gerespecteerde dance artiesten als Tiesto, Martin Garrix, Bassjackers, Bingo Players & Blasterjaxx en hierdoor komt de carrière van de jonge producer in een stroomversnelling. Zijn laatste remix ‘Blame” by Calvin Harris ft. John Newman is een regelrechte Soundcloud hit en kwam onlangs voorbij in Hardwell On Air (#184) and BBC Radio, wat samen met het feit dat Laidback Luke Bassanova’s ‘Knock You Out’(Bingo Players) remix in zijn set op Tomorrowland draaide, toch wel tot de hoogtepunten behoort.
 

Het afgelopen jaar was een eerste stap richting een internationale carriere met succesvolle gigs in Johannesburg (Zuid Afrika en Vancouver (Canada). Kortom: Dit talent mag zeker niet ontbreken de programmering van jouw event !

Bassanova boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bassanova boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bassanova boeken
Bassanova boeken

Bassanova boeken?

EUR Prijs v.a. € 600,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bassanova boeken
Bassanova boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095