Klanttevredenheid
9
Bas Birker boeken

Wil je Bas Birker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas Birker voor een evenement.

Biografie Bas Birker

Bas Birker - ook gekend als de beste MC van de Lage Landen - is een echte stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd 1 brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend.
 

Sinds 2013 timmert Bas met succes aan een eigen solocarrière in het theatercircuit: een volavondshow en een heuse grote kleine en kleine grote zalentour. Met rauwe stand-up comedy in een intieme setting terug naar comedy zoals het is bedoeld. Een man, een microfoon en heel veel grappen.
 

Het avondvullende debuut van Bas Birker – ‘Op Weg’ - werd voorjaar 2014 integraal uitgezonden op Canvas. Maar hij was vooral veel live te bewonderen. Als er comedy was, was Bas er. En als Bas er nog nooit is geweest, dan was er geen comedy.
 

Sinds begin 2015 schuimt de sympathieke Nederbelg opnieuw de Vlaamse cultuurcentra af, met zijn tweede show 'SOWIESO', op zoek naar goedkoop bier en warm eten. En in ruil vertelt hij nieuwe grappen. Veel en snel. Precies zoals de catering moet zijn.
 

Naast zijn werk op het podium is Birker ook actief als schrijver voor verschillende televisieprogramma’s en heeft hij zijn eigen Comedy Academy waarin hij jong comedytalent begeleidt.

Bas Birker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bas Birker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bas Birker boeken

Bas Birker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bas Birker boeken
Bas Birker boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095