Klanttevredenheid
9
Bart Uriot

Wil je Bart Uriot boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Uriot voor een evenement.

Biografie Bart Uriot

Ervaar de Magie van Bart Uriot 

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Zoek niet verder dan de magie van Bart Uriot. Met jarenlange ervaring in de branche en optredens voor publiek van alle leeftijden en maten, is Bart Uriot een toptalent in de wereld van magie. Hij treedt regelmatig op in de altijd uitverkochte Amsterdam Magic Show en heeft zelfs internationale tournees gedaan in landen als Tsjechië en Bulgarije. 
  

Tafel Goochelen 

Bart Uriot is gespecialiseerd in Close-up Magic, ook wel bekend als tafel goochelen. Dit is het soort magie waarbij het publiek slechts een paar centimeter verwijderd is, zodat ze elk detail van de voorstelling kunnen zien. Dit is het soort magie dat je op tv ziet. Bart Uriot voert magie uit die niemand gelooft totdat ze het met eigen ogen zien! 
  

Centrale Show 

Naast Close-up Magic biedt Bart Uriot ook een centrale show die uitermate geschikt is voor bedrijfsevenementen, bruiloften, recepties of privéfeesten. Deze 30 minuten durende show zal uw gasten verbazen met zijn ongelooflijke illusies en podiumpresentatie die uw publiek op het puntje van hun stoel zal houden. 
  

Aanpasbaar en Flexibel 

Bart Uriot biedt ook de mogelijkheid om zijn optreden aan te passen aan het thema en de sfeer van uw evenement. Hij kan een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring voor uw gasten creëren. Hij is een flexibele artiest, in staat zich aan te passen aan eventuele wijzigingen of vertragingen in het schema en heeft altijd een positieve instelling, waardoor het een plezier is om met hem samen te werken. 
  

Wacht Niet, Boek Nu! 

Wacht niet langer en boek Bart Uriot voor uw volgende evenement. Zijn goochelshows zijn de perfecte aanvulling op elke receptie, evenement, diner, ceremonie of feest. Hij wordt een uniek visitekaartje voor uw bedrijf en laat uw gasten nog lang napraten over uw evenement. Maak uw evenement echt magisch en boek vandaag nog Bart Uriot op Viking Entertainment!

Prijzen:  (rekening houden met reiskosten)
Tafel Goochelen 1 uur €550,00
Tafel Goochelen 2 uur €650,00
Tafel Goochelen 3 uur €750,00

Podium act: (rekening houden met reiskosten)
15 min act: €450,00
20 minuten act: €500,00

Bart Uriot boeken doe je bij Viking Entertainment!

Bart Uriot boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze goochelaar/magic man. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot
Bart Uriot

Bart Uriot boeken?

EUR Prijs v.a. € 550,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Bart Uriot
Bart Uriot
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095