Klanttevredenheid
9
De biergoochelaar boeken

Wil je De Biergoochelaar boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Biergoochelaar voor een evenement.

Biografie De Biergoochelaar

Als goochelaar ben je altijd op zoek geweest naar nieuwe en leuke, maar vooral verfrissende ideeën. Zo is begin 2017 het concept van de biergoochelaar ontstaan!
 

De biergoochelaar komt samen met zijn bierkar naar uw event. Hij gaat er persoonlijk voor zorgen dat uw gasten een ervaring krijgen die ze niet snel meer zullen vergeten. Zij zullen hier nog jaren later over kunnen praten!
 

Op een event loopt doorgaans zo'n 80 tot 90 procent van de mensen rond met een glaasje bier in hun hand. Tijdens zijn optreden speelt de biergoochelaar hier handig op in.
 

Door gebruik te maken van leuke visuele trucs met 'bier' als rode draad creëert de biergoochelaar in een ongedwongen sfeer voor de aanwezigen een onvergetelijk moment.
 

De bierkar is in hoogte verstelbaar waardoor hij in vrijwel iedere ruimte inzetbaar is. Hij draagt bij aan een stukje toegevoegde waarde bij de ervaring die uw gasten tijdens het optreden zullen beleven! De bierkar bevat visuele en illusionele effecten die al op verre afstand te zien zijn. Ook is hij heel sfeervol aangekleed en draagt hierdoor bij aan een leuke en gezellige sfeer!
 

De biergoochelaar boeken? Neem dan contact  met ons op!

De Biergoochelaar boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Biergoochelaar boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De biergoochelaar boeken
De biergoochelaar boeken
De biergoochelaar boeken

De biergoochelaar boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De biergoochelaar boeken
De biergoochelaar boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095