Klanttevredenheid
9
Barry Badpak boeken

Wil je Barry Badpak boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Barry Badpak voor een evenement.

Biografie Barry Badpak

Barry Badpak bestaat uit drie zeer ervaren DJ’s, die met hun gezamenlijke ervaring een spetterende act hebben weten neer te zetten. Zeer geschikt voor de feesten waar gezelligheid nog wél belangrijk is. Met hun uitgebreide koffers met cd’s, hun excellente gevoel voor timing en hun grandioze gevoel voor humor, weten ze de voetjes van elk publiek van de vloer te krijgen en van iedereen afgemat aan het eind van de act met een goed gevoel afscheid te nemen.
 

Tijdens het jubileum van De Hut van Ome Henne en Rockcafé Lazaru’s is er beeldmateriaal opgenomen voor de clip van de nieuwste single “Kamelenteen (Waar Ga Je Heen?) Later is er nog extra materiaal geschoten en is er, mede dankzij de inzet van Jochem Myjer, een professionele clip gepresenteerd, die binnen twee weken al bijna 200.000 keer bekeken is op YouTube.
 

Snel na de release van de single begin juni 2011, werd het nummer opgepikt door Jeroen van Inkel. Hij draaide het een tijd lang bijna dagelijks in zijn show, Van Inkel in de MIddag, waardoor de single tijdenlang in de iTunes Top 30 stond en uitgroeide tot de zomerhit van 2011! Bekijk hier het item van RTL Boulevard over de zomerhit van 2011 (maandag 27 juni), met een fragment van Barry Badpak!
 

Inmiddels heeft Barry Badpak ruim 150 optredens gehad in heel Nederland. Van kleine café’s en bars tot grote evenementen als De Nacht Van Oranje in Ahoy en Het Glazen Huis van 3FM, overal waren ze bij! Diverse videoclips van o.a. Kamelenteen, Leiduh! en De Motorboot zijn al miljoenen keren bekeken op YouTube en de witte Barry Limo is een graag geziene wagen op elk evenement in Nederland.

Barry Badpak boeken doe je bij Viking Entertainment!

Barry Badpak boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Barry Badpak boeken
Barry Badpak boeken
Barry Badpak boeken

Barry Badpak boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Barry Badpak boeken
Barry Badpak boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095