Klanttevredenheid
9
Baas B boeken

Wil je Baas B boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Baas B voor een evenement.

Biografie Baas B

Bart Zeilstra, beter bekend als Baas B, vormde tussen 2004 en 2009 samen met Frans Frederiks het duo Lange Frans & Baas B. Met zeven top 40 hits, waarvan twee de nummer 1 positie hebben bereikt, behoren ze tot de meest populaire hiphop artiesten van Nederland. Samen hebben ze o.a. een Edison, een Essent Award, twee 3FM Awards en drie TMF Awards gewonnen. Tegenwoordig zijn ze na afwezigheid van 10 jaar weer actief als het rap-duo Lange Frans & Baas B.

In 2009 trekt hij zich terug uit de muziek om de hectische succesjaren te verwerken. Hij pakt zijn studie psychologie weer op en gaat op zoek naar dat wat hem gelukkig maakt in het leven. Hij rond zijn master prestatiepsychologie af en volgt aanvullend een coachingsopleiding. Gaandeweg komt ook zijn oude liefde muziek weer in beeld.
 

Rappen met de baas

Tegenwoordig brengt hij weer muziek uit onder de naam Baas B en schrijft hij tekst en muziek voor anderen. Afgelopen december stond Baas B voor het eerst weer op het podium. Dat smaakte naar meer en daarom is hij direct de studio ingedoken voor een nieuw album. Baas B schittert op het podium met de hits ’22 Baco’s’, ‘Het Land Van’, ‘Moppie’, ‘Zinloos', 'Mijn Feestje’ en natuurlijk ‘Mee Naar Diemen-Zuid’. 

Daarnaast combineert hij zijn studie met zijn passie; psychologie en rap komen samen in de workshop ‘Rappen Met De Baas’, waarin hij rap gebruikt als tool om verbinding te maken.
 

Baas B boeken doe je bij Viking Entertainment!

Baas B boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Baas B boeken

Baas B boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Baas B boeken
Baas B boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095