Klanttevredenheid
9
Arnoud Kas boeken

Wil je Arnoud boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Arnoud voor een evenement.

Biografie Arnoud

Een feest met Arnoud is er één voor de mensen en door de mensen. De interactie tussen artiest en publiek is de magie voor onvergetelijke uurtjes en maakt het verschil tussen tevreden en enthousiaste mensen.

Kwaliteit gegarandeerd
Arnoud, zanger/gitarist, komt graag spelen als Poptroubadour op uw feest of evenement. Met een vrijwel onuitputtelijk repertoire en veel live ervaring, is hij flexibel om iedere gewenste sfeer muzikaal in te vullen. Of het nu gaat om luistermuziek, achtergrondmuziek, zelf (mee)zingen of lekker dansen.


Veel live ervaring
Arnoud heeft veel live ervaring. Hij speelt tijdens een verjaardag, trouwpartij, receptie, reünie of barbecue. Ook bij bedrijfsfeesten, tijdens jubilea of ter opluistering van een vergadering. Bars en grand café's worden nog gezelliger als Arnoud daar speelt.
 

Authentiek
Arnoud speelt akoestische gitaar en zingt. wat u hoort is dus echt en ambachtelijk.

Breed repertoire
Het genre muziek laat zich samenvatten als sfeervolle evergreens uit meer dan een halve eeuw pophistorie. The Beatles en de Stones, van John Denver tot Guus Meeuwis, van the Eagles tot Boudewijn de Groot, van Simon & Garfunkel tot Red Hot Chilli Peppers, van Wim Sonneveld tot Milow. Ook Nick en Simon en Adele vinden een plek in het ruime repertoire. Nederlandstalig, Engelse pop/rock, Franse chansons. Het zit er allemaal in.

De klant is weer echt koning
Een één-mans-band, zanger met akoestische gitaar, heeft als voordeel dat de geluidssterkte altijd aangenaam is.

Als geluidversterking nodig is, dient dit uitsluitend om de kwaliteit van het geluid te verbeteren. Uw gasten kunnen dus gewoon met elkaar praten en genieten.
Arnoud speelt ook op verzoek. De aanwezigen horen dus altijd hun favoriete muziek. Zijn er mensen met muzikale talenten? Dan zijn die altijd van harte uitgenodigd om deze ten gehore te komen brengen.
 

Nieuw!!
Om nog beter in te kunnen spelen op de sfeer en de stijl die uw feest vraagt, kan nu een groot aantal live gespeelde songs verrijkt worden met een zorgvuldig voor Arnoud gearrangeerde, vooraf opgenomen begeleidingsband. Hierdoor ontstaat een grotere variatiemogelijkheid in muziekstijl en klankkleur. Interactief meedoen, dansen of zelf zingen voor de microfoon wordt hierdoor nog leuker. De eerste enthousiaste reacties van gasten hierover zijn inmiddels in ontvangst genomen.

Arnoud boeken doe je bij Viking Entertainment!

Arnoud boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Arnoud Kas boeken

Arnoud Kas boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Arnoud Kas boeken
Arnoud Kas boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095