Klanttevredenheid
9
April Darby

Wil je April Darby boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van April Darby voor een evenement.

Biografie April Darby

Geweldig nieuws voor April Darby! In mei verzorgt ze namelijk voor alle negen publieksshows van het Eurovisie Songfestival het voorprogramma. April zal samen met Jordan Roy een medley van songfestival hits ten gehore brengen, ondersteund door 8 dansers. Inmiddels zijn alle negen shows in het Rotterdamse Ahoy ruimschoots uitverkocht. April is super trots en kan niet wachten; 'Het is het grootste evenement van Nederland en zo'n grote eer om daar te mogen optreden.'

April Darby is een entertainer pur sang en een multi-talent, die met haar uitstraling, uitstekende performance en soulvolle stem, vastberaden is om elk podium te veroveren! April is een Nederlands/Amerikaanse zangeres die niet geheel onbekend is in de wereld van theater en popmuziek. Naast hoofdrollen in succesvolle theatershows zoals ‘The Bodyguard’ en ‘Aida In Concert’ heeft ze meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan met onder andere ‘Grand’ van de populaire DJ Fedde Le Grand.

April Darby boeken op jouw evenement

Daarnaast heeft April de opening mogen verzorgen van het Televizierringgala in 2018. Daarnaast heeft ze de Nederlandse stem van Beyoncé mogen inspreken en inzingen in ‘The Lion King Movie NL’. Naast al deze werkzaamheden werkt April Darby ook hard aan een solocarrière in de muziekindustrie. Zo heeft ze al meerdere singles uitgebracht zoals ‘New York’, ’Cold Shoulder’ en ‘Falling Fast’. Recentelijk was ze te zien als deelneemster in het jubileumseizoen van ‘The Voice Of Holland’.

April Darby boeken

Muziek en entertainment is April met de paplepel ingegoten, komend uit erg muzikale families. Ze is opgegroeid met Soul / Motown muziek en later met legendes zoals Beyoncé, Whitney Houston, Michael Jackson en Stevie Wonder. April’s muziekstijl en optredens zullen gaan van House tot aan Top 40,  maar zullen altijd de “Soul” bevatten waarmee ze is opgegroeid.

April Darby boeken doe je bij Viking Entertainment!

April Darby boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

April Darby boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
April Darby
April Darby
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095