Klanttevredenheid
9
Apres-ski PARTY

Wil je Apres-ski PARTY boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Apres-ski PARTY voor een evenement.

Biografie Apres-ski PARTY

Trek je ski-outfit uit de kast en maak je klaar voor de Hollandse Alpen! BinQ neemt je mee naar een megaskihut, sneeuw of geen sneeuw! Jullie worden verwelkomd door gastheer Rudi, Oostenrijker van origine en zijn 'freunden'. De echte skihut-hits en stevige bierpullen staan klaar!

De artiesten en entertainers zullen jullie de hele avond vermaken en het feest tot een hoogtepunt van ver boven de boomgrens laten stijgen! Ondertussen doen we Oostenrijkse proeven van bekwaamheid, zoals een wedstrijdje spijkerslaan of skilat limbodansen. Skimacho’s, alpenzusjes, de skileraren Franz und Ferdy... ze après skiën allemaal met jullie mee. Biertje? Veel plezier!

Jullie gasten worden verwelkomd door Showmeister Rudi en zijn freunden. Als alle gasten binnen zijn opent Rudi met viel spaß de avond. Deze ideale Duitse schoonzoon verovert de harten van het gezelschap met zijn fraaie Neder-Duitse openingsspeech. Daarna worden er uit jullie gezelschap enkele ‘vips’ naar voren gehaald. Onder de capabele leiding van ‘der Rudi’ mogen deze vips deelnemen aan een heuse diverse proeven der bekwaamheid. Deze uitverkorenen mogen zich de gehele avond een echte Germaanse VIP noemen. Te zijner tijd kunnen jullie hiervoor enkele namen aan ons doorgeven, eventueel aangevuld met een eventuele leuke anekdote, typische karaktereigenschap of grappige opmerking.

Natuurlijk kunnen jullie gasten de hele avond dansen op swingende muziek van de ski jay. Laat de verzoekjes maar komen: met een volle dansvloer is het feest compleet! Ondertussen worden de gasten op ludieke wijze vermaakt door de lieve Tiroler Mädchen Anna, chique skidiva-duo Conny & Danny, Beierse Heidi en de hoogblonde ‘ski-Barbie’. 

Tijdens de avond zullen er ook enkele acts en optredens plaatsvinden. Denk hierbij aan de Heino Walschmedley, de polonaisemedley met de Alpenzusjes en een meezingperformance van skileraren Franz und Ferdy. Een uur voordat de DJ stop neemt het entertainment afscheid. Met een knallende eindact zal het entertainmentteam afscheid nemen van u en uw gasten. De avond wordt swingend voortgezet door de dj. Dat wordt nog een gezellig uurtje feesten!!!

Locatie 
We toveren de locatie van jullie keuze om tot een waar Duits/Oostenrijks paradijs. Met grote impressiedoeken uit de Alpen. Veel houten decorstukken en typische Bayerische tafelaankleding. Het decor, tafelaankleding en après-ski-items zitten in het feestconcept.

Muziek
Wat is nu een Apresski-feest zonder de Duitstalige schlagers en meezingers. Wij nemen voor u deze zorg uit handen. Een professionele DJ en DJ-Booth met verlichting, geluidsinstallatie en randapparatuur is opgenomen in deze offerte.

Gedurende de hele avond wordt de muziek verzorgd door onze ski-jay René, hij is een ervaren enthousiaste allround DJ met een vlotte presentatie. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits! Verder draait DJ René niet alleen in Nederland maar is hij in de winter ook in de beste skigebieden van Europa te vinden!

Wat zit er allemaal bij:
- Showmeister “Der Rudi”
- SkiDiva Conny
- SkiMacho Danny
- Trioler Machen Anna
- Frans und Ferdie: de skileraren
- De Alpenzusjes
- Party ski-Jay Rene
- Decoratie Après-ski
- Event manager
- Muzikale acts

Overig:
- Ingerichte Locatie
- Licht en geluid
- Op- en afbouw

Apres-ski PARTY boeken doe je bij Viking Entertainment!

Apres-ski PARTY boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Apres-ski PARTY
Apres-ski PARTY

Apres-ski PARTY boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Apres-ski PARTY
Apres-ski PARTY
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095