Klanttevredenheid
9
Back to the 80's & 90's

Wil je Back to the 80's & 90's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Back to the 80's & 90's voor een evenement.

Biografie Back to the 80's & 90's

We Love The ’80 en ’90 is een knalfeest waar we terugblikken naar de fantastische jaren 80 en 90. Kent je ze nog? The A-team, Baywatch en Miami Vice. Denk je nog weleens terug aan de onweerstaanbare muziek van Abba, Kiss of The Village People. Samen geven ze jullie het echte jaren '80 en '90 gevoel, dat jullie opnieuw zullen herbeleven.

Het illustere duo Billy & Amy, bekend van de fitnessvideo’s, verzorgt samen met MC Cool, Nederpopartiest Herman en zijn hairdresser en metamorfose artist: “ Pricilla” een verrassende avond. Jullie dansen gegarandeerd mee met acts door onder andere Tina Turner en Queen. De dj staat garant voor onbeperkt dansen en feesten met alle bekende hits uit de voorbije jaren en nog veel meer!

Very important Persons:
Tijd voor actie. Deze VIP act gaat de eerste act worden van deze avond. Vanuit het gezelschap hebben we enkele vrijwilligers nodig die (met de nodige voorinformatie) uit uw publiek worden gekozen. Deze VIP’s vormen samen de eerste act van de avond, echter weten ze dat nog niet. Na hun publieke moment krijgen deze VIP’s nog een verrassing. Zij gaan allen de metamorfosestudio van “ Pricilla’” in.

Geheel volgens de laatste eighties en nineties mode maakt deze dame van ieder die wil een superbabe of superhunk inclusief het kapsel uit die tijd! Zij tovert in mum van tijd uw gezelschap naar de mode van de 80-90er jaren. Van hanenkam tot kuif, ze zorgt bij
ieder die wil, voor dé look van toen!

Tijdens de avond, zullen er diverse pophelden hun rentree maken; Denkt u aan bijvoorbeeld aan Freddy Mercury en gitaarvirtuoos Bryan May!, Kaptain Jack en een heuse Rockchick. Ze maken allemaal hun opwachting.

Ondertussen zorgt de DJ voor een waar muzikaal hoogtepunt op zijn verlichte dansvloer. Er is nog maar één ding te zeggen: 'Let´s Groove Tonight', voetjes van de vloer en ga geheel uit uw dak!

Wat zit er allemaal bij: 
- Aerobics duo Billy en Amy
- MC Cool
- Rock chick
- Pricilla’s Memorfose studio
- Punker der Heino
- DJ
- Decoratie ’80 &’ 90
- Event manager
- Muzikale acts

Back to the 80's & 90's boeken doe je bij Viking Entertainment!

Back to the 80's & 90's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Back to the 80's & 90's
Back to the 80's & 90's

Back to the 80's & 90's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Back to the 80's & 90's
Back to the 80's & 90's
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095