Klanttevredenheid
9
Apple 3 boeken

Wil je Apple 3 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Apple 3 voor een evenement.

Biografie Apple 3

Wij zijn een pop-jazzcombo bestaande uit een zangeres, contrabassist en een gitarist. Ons repertoire varieert van toegankelijke jazz tot pop en van easy listening tot blues en meer. Dat maakt het geschikt voor eigenlijk iedereen. We hebben nieuwe nummers in ons repertoire van bijvoorbeeld Caro Emerald, Bruno Mars of John Mayer, maar we spelen ook de bekendere jazzstandards.

De muziek is aanwezig, maar heeft niet de overhand. Iedereen kan nog op een normale toon met elkaar praten terwijl er toch een muzikale sfeer is. Belangrijk om te weten is dat wij als trio wel swingend zijn, maar dat het ook geen top-100 dansband betreft. Wij spelen bewust zonder drummer zodat wij ons volume eenvoudig kunnen aanpassen. Maar aanwezig en sfeerbrengend zijn we zeker wel!
 

Wij beschikken zelf over professionele apparatuur en licht en hebben alleen een stopcontact nodig. Een podium is leuk, maar hoeft dus ook niet. Buiten is ook een mogelijkheid zolang we op een harde ondergrond kunnen staan. Dus geen zand of direct op gras. Eventueel kan het helemaal akoestisch. Hoewel licht versterkt vaak wel de mooiste sound geeft.

Apple 3 boeken doe je bij Viking Entertainment!

Apple 3 boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Apple 3 boeken
Apple 3 boeken
Apple 3 boeken

Apple 3 boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Apple 3 boeken
Apple 3 boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095