Klanttevredenheid
9
Annemarie Bruning boeken

Wil je Annemarie Bruning boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Annemarie Bruning voor een evenement.

Biografie Annemarie Bruning

Annemarie is op 26 juli 1986 geboren in Wageningen. In Oosterbeek brengt ze haar jeugd door samen met haar ouders en jongere broertje. 

Wanneer Annemarie van de Havo komt wil ze graag de mediawereld in, ze besluit wat cursussen presentatie, mode en visagie te gaan doen. Na deze cursussen besluit ze toch een HBO opleiding te gaan doen. De opleiding HBO Bedrijfskunde (Marketing Management) heeft ze in 2010 afgerond. Toch bleef dat " Televisie-wereldje" haar steeds boeien. 

Ze heeft de cursussen Presentatie 1 en 2 aan de Open Studio gevolgd. Daarnaast is ze bij RTV Arnhem aan de slag gegaan als presentatrice. Ze heeft een pilot voor het kinderprogramma " Wie Wat Waar" gepresenteerd en straatinterviews gedaan voor het programma " Wat denkt de Arnhemmer?" . Tevens presenteerde ze diverse bedrijffilmpjes voor o.a. De Belfabriek, acteerde ze in een commercial van Woonboulevard Nijmegen (TV-Gelderland), ook presenteerde ze een aantal ballroom-theater avonden en een benefietconcert.

Tevens heeft ze wat modellenwerk gedaan voor Lukkiencasting in opdracht van BCC, Canon, Philips, Swiss Sense, Zenz wonen, Vander Meer wonen, enzovoorts. Momenteel werkt ze naast het presentatie, voice-over en modellenwerk ook als marketing- en communicatiemedewerkster. 

Annemarie is beschikbaar voor presentaties op u event of product presentatie. 

Annemarie Bruning boeken doe je bij Viking Entertainment!

Annemarie Bruning boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Annemarie Bruning boeken
Annemarie Bruning boeken

Annemarie Bruning boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Annemarie Bruning boeken
Annemarie Bruning boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095