Klanttevredenheid
9
Anita Doth boeken

Wil je Anita Doth boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Anita Doth voor een evenement.

Biografie Anita Doth

Iedereen die de naam Anita Doth hoort, denkt meteen aan 2 Unlimited. Met die wereldberoemde dance-formatie verkocht Anita wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan 2 Unlimited een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste 'Queen Of Dance'. In vrijwel elk land ter wereld, waaronder de Verenigde Staten, sleepten Ray en Anita een gouden en platina plaat in de wacht. 
 
In 1996 ging 2 Unlimited uit elkaar. Het gaf Anita de gelegenheid om te bewijzen dat ze meer kan dan zingen alleen. Ze deed televisie-ervaring op als gastvrouw van het TMF-danceprogramma 'Welcome 2 The Pleasure Zone' en presenteerde haar eigen muziekprogramma 'Anita & Friends' op Radio 538. "Leuke ervaringen", blikt Anita terug. "Heel anders dan zelf muziek maken. Voor TMF presenteerde ik vanuit discotheken en clubs, waar ik niet op het podium stond, maar tussen de dansende mensen. Plotseling beleefde ik de muziek van de andere kant." 

Toch is er niets mooier dan zélf muziek maken. Anita wil laten zien dat ze als songschrijver en zangeres op eigen benen kan staan, en op eigen kracht successen kan boeken. Haar eerste solo-album, voorafgegaan door de single Universe levert het bewijs: Anita kàn het! "Het is een hele gevarieerde plaat geworden", zegt ze over haar nieuwe album, waarvoor ze samen met producers Steve Mac., Todd Terry en Adamski de meeste nummers schreef. "Dit album is echt mijn eigen ding. Dit is de muziek die ik zélf leuk vind. Vanaf nu wil ik ontdekken wat ik kan." Muzikaal bewandelt Anita haar eigen wegen en heeft ze zich losgemaakt van haar verleden. Althans: gedeeltelijk. "De nummers zijn heel toegankelijk. Je kunt er lekker op dansen, zoals je dat ook van 2 Unlimited gewend was. Het zijn lekkere popnummers, maar de basis bestaat uit invloeden van verschillende hedendaagse dancestromingen zoals drum 'n' bass", aldus de zangeres. Anita is al ruim acht jaar een beroemde persoonlijkheid, zodat je bijna zou vergeten dat ze met haar 27 jaar nog altijd jong is. Ze heeft de wereld rondgereisd en alle kanten van het artiestenleven gezien, maar ze blijft bescheiden. Anita: "Ik wil gewoon mezelf blijven en heb helemaal niet het idee dat ik alles al gezien heb. Ik wil voor mezelf bewijzen dat ik het ook alleen kan. Dat is een enorme uitdaging. Als solo-zangeres heb ik nog niets laten zien, dus denken de mensen aan me als 'Anita van 2 Unlimited'. Dat begrijp ik heel goed, maar ik hoop dat dat gaat veranderen. Hopelijk gaat het publiek me als Anita zien."

Anita Doth boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anita Doth boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Anita Doth boeken
Anita Doth boeken
Anita Doth boeken
Anita Doth boeken

Anita Doth boeken?

EUR Prijs v.a. € 3950,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Anita Doth boeken
Anita Doth boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095