Klanttevredenheid
9
Andre Sharon

Wil je Andre Sharon boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Andre Sharon voor een evenement.

Biografie Andre Sharon

Andre Sharon is in 1968 geboren in het Friese dorp Berlikum. Rond zijn 8e deed al mee aan zijn 1e talentjacht met een playback Rock&Roll act. Hij eindigde op de 2e plaats en won het voor hem enorme bedrag van 25 gulden!

Andre Sharon boeken 

De belangstelling voor het Rocken was gewekt en zijn grote voorbeelden waren onder andere: Chuck Berry, Buddy Holly, Elvis en Little Richard. De platen van deze grootheden draaide hij “grijs”. 

Wat later ontdekte hij Shakin’ Stevens. Hij was direct verkocht en studeerde de meest favoriete nummers in. Als de Nederlandse Shakin’ Stevens werd hij in 1987 publiekswinnaar in de Soundmixshow. 

Hij werd een veelgevraagd Rock&Roll zanger op evenementen en mocht vaak terugkomen. Hij maakte singles en tijdens een televisieoptreden voor de AVRO werd hij behoorlijk verrast, toen hij in de quiz na het geven van het juiste antwoord oog in oog stond met zijn idool Shakin ’Stevens. 

Ook beoefende hij van jongs af aan sporten als Judo, langebaanschaatsen en Shorttrack. Bij deze laatste sport scoorde hij nationaal en zelfs internationaal goed. 

Na een onderbreking door de dienstplicht kwam hij weer volop in de running. Hij werkte mee aan evenementen, benefietconcerten en tours. Onder andere in België, Engeland, Frankrijk, Malta, Spanje en zelfs Indonesië. Dit laatste land mede omdat zijn CD daar erg gewild was. Hij werd in 2000 en 2002 gevraagd voor een tournee door Indonesië, waar hij optrad in onder andere: Bali, Jakarta, Bandung,  Surabaya en Kalimantan. 

In 1999/2000 was de release van zijn album Travelin’ light met gevarieerde muziek van Ballades, Blues en Rock&Roll. Deze CD is nog steeds verkrijgbaar bij Bol, Amazon en Ebay en te beluisteren op sites als: Spotify, Deezer en Itunes. 

Tussen 2005 en 2008 toerde hij met zijn succesvolle “Heartbreak Hotel Show” door Frankrijk. 

In 2009 eindigde Andre in de finale van de show “Waar is Elvis”. 

Andre is nog steeds een veelgevraagd zanger in binnen- en buitenland. Rock&Roll blijft zijn grote passie en zodra hij deze muziek hoort mag ‘het dak eraf’. Desondanks heeft zijn repertoire nu ook enige Country invloeden en wordt dit ook gecompleteerd met zijn eigen werk. 

Hij beweegt zich soepel tot in alle uithoeken van het podium en weet zijn enthousiasme goed over te brengen op het publiek. Zo is hij in staat met zijn performance keer op keer het publiek in beweging te brengen en te houden! 

Speciaal voor die mensen die een onvergetelijke dag willen beleven, zingt hij leuke herkenbare liedjes van toen. Terug naar die mooie tijd.
Back To The Fifties Sixties And Seventies met Andre!
 

Andre Sharon boeken doe je bij Viking Entertainment!

Andre Sharon  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Andre Sharon
Andre Sharon
Andre Sharon

Andre Sharon boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Andre Sharon
Andre Sharon
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095