Klanttevredenheid
9
Anastasija Violin

Wil je Anastasija Violin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Anastasija Violin voor een evenement.

Biografie Anastasija Violin

Anastasija speelt viool sinds haar vijfde. Twee jaar later, wanneer ze zeven jaar oud is, behaalt ze haar eerste grand prix in een nationaal vioolconcours. Nadat ze haar training heeft voltooid aan de Nationale Muziekschool voor getalenteerde kinderen, gaat Anastasija voor haar eerste muzikale “out of the shell” twist door Jazz te gaan studeren aan de Letse Rockschool. Zowel de Letse Rockschool als het Conservatorium van Vilnius (Litouwen) creëren later speciaal een afdeling Jazz Viool om het voor Anastasija mogelijk te maken aan hun school te studeren. Ook voor Codarts (het Conservatorium van Rotterdam) is Jazz Viool een nieuwe afdeling, opgericht om gepassioneerde jonge musici zoals Anastasija de kans te geven jazzmuziek te studeren op hun eigen instrument – de viool. Anastasija rondt uiteindelijk met een 9 “summa cum laude” haar Master aan het conservatorium af als klassieke solo violiste. 

Naast jazz en wereldmuziek heeft Anastasija ook veel tijd en passie gewijd aan elektronische muziek en house. Ze heeft op bijna alle grote professionele podia van Europa gestaan, zoals Heineken Music Hall, Philips stadion, Extrema, Dance Valley, Pakhuis Rotterdam, Café d’Anvers, La Rocca, Concertgebouw Amsterdam, de Doelen, de Nationale Opera van Amsterdam en was ook te zien op MTV. Ze heeft solo tournees gemaakt in de Benelux, Frankrijk, Spanje, de Baltische Staten, Rusland, Kazachstan, Saoudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. En ze heeft opgetreden met enkele van de beste DJ’s: Miss Monica, Funkerman, Vato Gonzales, Ronald Molendijk, Wally Lopez en vele anderen. 
 

Anastasija Violin boeken doe je bij Viking Entertainment!

Anastasija Violin boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Anastasija Violin
Anastasija Violin
Anastasija Violin
Anastasija Violin
Anastasija Violin
Anastasija Violin

Anastasija Violin boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Anastasija Violin
Anastasija Violin
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095