Klanttevredenheid
9
Amartey

Wil je Amartey boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Amartey voor een evenement.

Biografie Amartey

De van Ghanese afkomst zanger/performer & entertainer kan gezien worden als de fakkeldrager van de Afro Pop sound in Nederland. Opgegroeid in de Bijlmer (Kraaiennest) is Amartey al op vroege leeftijd muziek gaan maken. Hij koos niet voor bijvoorbeeld hiphop zoals veel leeftijdgenoten uit zijn buurt (bijv. SBMG) maar de muziek uit moederland Ghana sprak hem het meeste aan. Amartey heeft een liefde voor Afro Pop, R&B, Reggae & HipHop en probeert dat op zijn manier te mixen in de steeds populair wordende Afro sound. Behalve dat hij tussen de rappers juist is gaan zingen en zijn eigen sound probeert neer te zetten is Amartey ook een ras performer die geniet van het live optreden. Amartey heeft een band, doet shows akoestiek of alleen met zijn dj. In alle 3 de gevallen weet Amartey zijn publiek mee te nemen met zijn positieve en energieke shows!

Amartey boeken voor jouw evenement

Amartey is op het moment 1 van de vaste gezichten van de populaire clubavonden Afro Losjes, Encore en hopelijk ook snel als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia!

Alles weten over de boekingenvan Amartey?

18 Oktober releasde Amartey zijn debuut EP “YBFTS”, stond hij zaterdag 20 januari op hét showcase festival Noorderslag en had hij 25 februari zijn eerste solo show met The Band Recraft in de Melkweg (upstairs). Op zondag 24 juni zal hij voor de tweede keer optreden met The Band Recraft in de Melkweg.

Bekijk hieronder zijn onlangs gegeven live optreden in de 3FM studio.

Amartey boeken doe je bij Viking Entertainment!

Amartey boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Amartey boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Amartey
Amartey
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095