Klanttevredenheid
9
Alvaro boeken

Wil je Alvaro boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Alvaro voor een evenement.

Biografie Alvaro

Jasper Helderman, beter bekend als DJ Alvaro, is al meer dan 5 jaar actief betrokken in de EDM

DJ Alvaro onderscheidt zich als dj met stukjes film van zijn eigen sets die op youtube te vinden zijn hiernaast maakt hij eigen producties. Produceren doet hij even lang als dat hij met draaien is begonnen, ook dit gaat hem aardig goed af. Zijn eerste release was op het label van Sidney Samson genaamd Samsobeats, hierop is Ultimate Rise uitgekomen. Zijn 2e release: Make It Funky was een grote hit. Daarnaast heeft DJ Alvaro de inmiddels bekende remixes van Got Some Magic en Wanna Lick It voor het label PM Music gemaakt.

Met releases als ‘Welcome to the Jungle Bitch’ op Hardwell’s Revealed Recordings, ‘Make Me Jump’ op Tiesto’s Music Freedom Label & ‘Make the crowd GO’ op Nederlands house label Spinnin’ Records en samenwerkingen en remixen met Will.I.Am (Black Eyed Peas), Lil Jon, Pitbull, Diplo, Major Lazer and Far East Movement, is de carriere van Alvaro pas net begonnen.

Zijn vakmanschap en zijn unieke sound heeft zowel aandacht als respect verdiend bij de bekende namen in de muziek industrie – Tiesto, David Guetta, Afrojack, LMFAO, Usher, Lil Jon, Laidback Luke, Chuckie, Sidney Samson, Diplo – noem het maar, ze onderswteunen allemaal de Alvaro sound.

DJ Alvaro’s optreden zijn inmiddels al legendarisch, zijn shows in de club zijn keer op keer uitverkocht. met oprechte toewijding aan zijn geluid, blijft zijn aantal fans constant groeien. Met optredens over de hele wereld staat DJ Alvaro elk weekend in de rij op Schiphol airport om zijn passie overal met hen te delen.

Met optredens op gigantische festivals zoals Tomorrowland, Creamfields, EDC en Ultra Music Festival, brengt Alvaro de Nederlandse EDM Naar een nieuw level!

Alvaro boeken doe je bij Viking Entertainment!

Alvaro boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Alvaro boeken

Alvaro boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Alvaro boeken
Alvaro boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095