Klanttevredenheid
9
Alm Power

Wil je Alm Power boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Alm Power voor een evenement.

Biografie Alm Power

Biografie Alm Power
Al sinds 2013 staat Alm Power op de bühne. Het was de toeval dat de 2 grondleggers Ed en Koen zich troffen en hebben elkaars ideeën uitgewisseld, heel spontaan is er toen een nieuw duo ontstaan.

Unieke sound
Nu staan ze met zijn drieën als “Alm Power” garant voor een unieke sound in Nederland en ver daar buiten. Samen zijn zij erin geslaagd een programma op te zetten waarmee zij bij elke gelegenheid de juiste muziek ten gehore kunnen brengen o.a. Volkstumliche muziek, Duitse Schlagers, Evergreens, Carnavalsmuziek, etc. Door deze veelzijdigheid kunnen zij bij elk optreden voor een gevarieerd programma zorgen en reageert zowel jong als oud steeds weer enthousiast tijdens hun optreden.

Boekingen Alm Power
Trompetklanken doordrenkt met de onmiskenbare sound van de steirische harmonica en gezang laten feesttenten in binnen en buitenland op hun grondvesten schudden. “Onze optredens zijn in een woord één groot feest, niet alleen voor de mensen in de tenten, pleinen en kroegen maar ook voor ons als muzikant!” klinkt het volmondig vanuit Alm Power.
 

Alm Power boeken doe je bij Viking Entertainment!

Alm Power boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Alm Power
Alm Power
Alm Power
Alm Power
Alm Power
Alm Power
Alm Power

Alm Power boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Alm Power
Alm Power
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095