Klanttevredenheid
9
Alex boeken

Wil je Alex boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Alex voor een evenement.

Biografie Alex

Alex heeft in de Benelux in korte tijd zijn naam gevestigd als Feest Artiest.Op dit moment is Alex 1 van de meest geboekte feestartiesten van het land. Zijn nieuwe single "De Liefde" bestijgt op dit moment de hitlijsten en was in begin dat jaar de hoogst genoteerde feestplaat van dit moment. 11 weken genoteerd in de top 100 en NL top 20 op nr. 4. Zijn Hitsingle "Een Bossie Rooie Rozen" behaalde een nr. 1 notering in de mega Top 30. Gedurende de carnaval en feesten was "Een Bossie Rooie Rozen" de meeste gedraaide plaat in cafés en zalen. De single stond 52 weken lang genoteerd in de hitlijsten en behield drie weken lang de nr. 1 positie.

Diverse tv optredens in succesvolle programma's zoals "De Bus" "Big Brother"(release zijn hit Que Sera Sera) inclusief een live optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending zorgden voor een enorme impuls zowel in de verkoopcijfers als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. De bewoners gingen volledig uit hun bol. "Big Brother Kelly"deed de wel bewogen uitspraak "Alex is een toppertje"en eerlijk is eerlijk dat is ie ook. Ook deed Alex diverse tv optredens Tros Muziekfeest, RTL lijn 4, Sbs 6 Shownieuws, RTL Boulevard, De Aftrap, Darts in Utrecht, Postcodeloterij, Staatsloterijshow on Tour enz. Bij vele feesten en evenementen in Nederland België Portugal Spanje Oostenrijk en Duitsland is Alex een graag geziene gast. Met Krakers zoals " Een Bossie Rooie Rozen", "Que Sera Sera", "Zing maar met me mee" "After Sun Fiesta" "Meissie Meissie" "Zeeman" "Een Meisje voor altijd" "Zondagmorgen" "Mooie Meisjes" "La la la Oranje" "Heya Heya"" Verdomd Alleen" etc en zijn nieuwe Hit Singel "De Liefde". Hiervan haalde er maar liefst 7 een dikke top 100 notering vanaf zijn doorbraak. Ook zingt Alex de meest recente Top hits altijd en is altijd up to date.

Na zijn eerste album "Een Bossie mooie Hits" volgde het prachtige album "Leef je uit"(maar nooit op een ander) dat in samenwerking werd uitgebracht met "De Stichting tegen Zinloos geweld" Alex is inmiddels ook Ambassadeur van deze stichting. Alex stond al meer dan 8x voor een uitverkocht Ahoy een paar x in uitverkochte stadions onder andere in de Arena, Geldredome, Arke Stadion, Mandemakers Stadion, Oosterpark, De Goffert. Bij de Nacht van Oranje is Alex een graag gezien artiest elke x leek Ahoy wel te klein als Alex zijn opwachting maakte. Alex bracht samen met het beste Blaasorkest "Kleintje Pils" de singel La la la Oranje" uit wat in Portugal tijdens het EK zijn hoogtepunt bereikte door samen een geweldig spektakel neer te zetten voor de 30.000 aanwezige Oranje fans. Dit werd uitgezonden op de Duitse Engelse en o.a. Portugese televisie. Een unieke combinatie. Ook trad Alex op voor de wereldkampioenen zijspan uit Lochem die hem er nu nog voor bedanken. Ook de Wielerzesdaagse in Ahoy. Jaarlijks gaat Alex mee in veel shows die door het land heen trekken o.a. de Footsy Zomertour en Brabant party. Bij grote Schaatsevenementen in Thialf deed Alex ook zijn opwachting in 2005 op aanraden . Na afloop deed de grote directeur van Aegon een geweldige uitspraak hij zei;" Alex ik kende jou niet maar met jou enthousiasme zang en aantrekkingskracht tot het publiek zoals je het doet dan ben je al een hele grote er zijn er weinig die dit voor elkaar krijgen".

Heb jij de nieuwe single al gehoord met Lange Frans, check de video hieronder!

Ook voor de meest succesvolste zakenman van 2005 is Alex de artiest zo stond er in de Quote vermeld van dat jaar. In het jaar wat daarop volgde stond Alex in het Oostenrijkse Tirol voor het Nationale Mannen Hockey Team voor de Kick Off voor het Wereldkampioenschap in Duitsland. De manager en coach spraken over het optreden als een geweldige oppepper voor de hockey mannen, een saamhorig geheel met veel plezier en een mega feest tijdens het optreden en dat wilde ze nu net bereiken het team tot 1 geheel smeden om klaar te stomen voor het WK. Ook doet Alex veel voor goede doelen en voetbalt daarvoor ook in het Worldmasterteam met veel ex internationals zoals Rene en Willy van de Kerkhof, Piet Schrijvers, Gerrie |Muhren, Ben Wijnstekers, Dies de Korte, Peter Houtman, Jack de Gier enz. waar ook soapsterren aan mee doen zoals o.a. Bas Muis Winston Gestanowitch en andere artiesten o.a. Timeless, Ruud (Saskia en Serge) Theo van Veghel.

Bij ieder optreden geeft Alex datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een dusdanige manier, dat de vonken er vanaf vliegen. Alex een nieuw platencontract en is de komende jaren verzekerd van nieuwe Singels en Albums die u allen weer versteld doen staan. Gezien ook uit het vertrouwen van de Sponsors blijkt ook maar weer dat Alex niet zomaar een eendagsvlieg is hij nu vijf jaar na zijn mega hit volop met alle plezier en inzet aan het werk ook gezien er in die tijd bijna nooit optredens zijn afgezegd. Alex hoopt u dan ook snel te zien bij een van zijn optredens…

Alex boeken doe je bij Viking Entertainment!

Alex boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Alex boeken

Alex boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Alex boeken
Alex boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095