Klanttevredenheid
9
AL McKay's Earth Wind & Fire Experience

Wil je AL McKay's Earth Wind & Fire Experience boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van AL McKay's Earth Wind & Fire Experience voor een evenement.

Biografie AL McKay's Earth Wind & Fire Experience

Al McKay, de legendarische gitarist van Earth Wind & Fire heeft een waanzinnige band samengesteld met alleen de allerbeste muzikanten uit LA. Veel van deze muzikanten zijn bekende gezichten van de Vintage EWF uit de late 70’s / begin jaren 80. 

Hit na hit zal er voorbij komen bij de Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience. De hits worden uitgevoerd in de originele toonsoort en daarbij komt natuurlijk het originele gevoel. 

De ritmesessie word geleidt door Al McKay. EWF-trompettist Michael Harris neemt de leiding van de blazerssectie op zich, deze is samengesteld met Tower Of Power en Doobie-Brother-leden. Tim Owens overtuigd met zijn vocale talent op krachtige wijze. 

Tegenwoordig treden vele popgroepen op met clicktracks en vooraf opgenomen zang en sounds, daar wil Al McKay’s Earth wind en Fire Experience niks van weten. De band staat op eenzame hoogte betreft het weergeven van muziek met het originele gevoel zonder special effects. Deze band is een fenomeen wat je zeker niet wilt missen! 
 

AL McKay's Earth Wind & Fire Experience boeken doe je bij Viking Entertainment!

AL McKay's Earth Wind & Fire Experience boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

AL McKay's Earth Wind & Fire Experience boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
AL McKay's Earth Wind & Fire Experience
AL McKay's Earth Wind & Fire Experience
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095