Klanttevredenheid
9
Acting The Maggot boeken

Wil je Acting The Maggot boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Acting The Maggot voor een evenement.

Biografie Acting The Maggot

Mag zich vol trots een van de beste Ierse feest-folkbands van Nederland noemen. Met de herkenbare en gevoelige sound in de stijl van Flogging Molly, The Poques en The Dubliners. Een enorm Iers feest gegarandeerd bij ieder optreden van Acting the Maggot. 

Acting The Maggot boeken voor jouw evenement 

Acting the Maggot ging o.a. viraal doordat een video werd gedeeld waarin zij een mash-up spelen van een van de bekendste Happy Hardcore nummers van DJ Paul Elstak. De video kreeg in twee weken tijd liefs 1 miljoen views. Welke mash-up meer in de smaak viel bij de Ieren zelf was een mix van No one Knows van Queens of the Stone Age en een Ierse Jig. Deze mix werd opgepikt door de grootste Ierse mediasite, en hartelijk ontvangen door de Ieren zelf. 

Alles weten over de boekingen van Acting the Maggot 

De naam ‘Acting The Maggot’ staat in het Dublins dialect voor; kinderachtig, gek en soms een beetje vervelend gedrag. Iets wat niet terug te zien is in de band. Alle Ierse folk, punk, pop, rock wordt 100% live gespeeld met hun gitaren, banjo, viool, accordeon, bas en drums. Zij hebben een repertoire dat gaat van feestmuziek tot ballads. Zij hebben al vele festivals en feesttenten op zijn kop gezet. 

De afgelopen jaren hebben zij zeker niet stil gezeten zo stonden zij op festivals in binnen- en buitenland en gingen zij zelfs op tournee door China. Met deze, misschien wel de beste Ierse band die Nederland rijk is, op het podium waan je, je zeker in een grote Ierse pub. 

Party like the Irish and don’t stop Acting the Maggot. 
 

Acting The Maggot boeken doe je bij Viking Entertainment!

Acting The Maggot boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Acting The Maggot boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Acting The Maggot boeken
Acting The Maggot boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095