Klanttevredenheid
9
3 of a kind boeken

Wil je 3 of a kind boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 3 of a kind voor een evenement.

Biografie 3 of a kind

De professionele 3 - mans formatie '3 of a Kind', bewijst met haar jaren ervaring steeds weer te behoren tot de betere formatie's van Nederland ! De 3 bandleden, die o.a. artiesten begeleiden als Trijntje Oosterhuis, Imelda en Van Velzen, staan zowel overdag, s'avonds, in de privé- of zakelijke sfeer, met veel of weinig gasten, altijd op passende wijze voor u klaar. Swingend met een prettig volume op de achtergrond, of swingend en knallend op de voorgrond. Het kan allemaal!

Bent u op zoek naar een professionele band die uw feest, evenement, bedrijfsfeest, receptie of diner tot een succes kan maken? Dan bent u bij "3 of a Kind" aan het juiste adres!! Ook te boeken als 4 mans band, inclusief zangeres.

3 of a kind boeken doe je bij Viking Entertainment!

3 of a kind boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
3 of a kind boeken

3 of a kind boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
3 of a kind boeken
3 of a kind boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095