Klanttevredenheid
9
10CC boeken

Wil je 10CC ONLY boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van 10CC ONLY voor een evenement.

Biografie 10CC ONLY

10CC ONLY is de officiële Nederlandse 10CC tribute band. 10CC werd in 1972 opgericht in Manchester. Eric Stewart, Graham Goudlman, Kevin Godley en Lol Creme. Zij scoorden wereldwijde hits zoals “Donna”, “The Wall Street Shuffle”, “Silly Love”, “Life is a minestrone”, “I’m not in love”, “The things we do for love”, “Dreadlock Holiday”, “Feel the love”, etc.

De, voor die tijd, unieke muziek inspireerde Marcel van den Berg, Lennox Gerritse, Peter van Vught, Cornelis Lievense en Frank van der Burgt om tot de oprichting van de 10cc tribute band te komen. Alle hits van deze band komen in een set van circa 75 minuten aan bod. Na een try-out in een klein muziekcafé in Eindhoven is de band inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het tribute circuit. Het feest der herkenning bij ieder nummer dat door de band gespeeld wordt. En daarmee een prachtige invulling voor ieder festival.

10CC ONLY boeken doe je bij Viking Entertainment!

10CC ONLY boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

10CC boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
10CC boeken
10CC boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095